Strandkézilabda Országos Döntő Bükfürdő 2019

Hétvégén rendezték a Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság országos döntőjét Bükfürdőn.

A férfiaknál a Hír-Sat BHC érdemelte ki az elsőséget, a döntőben Dinamit BHC együttesét múlta felül a csapat. A nők mezőnyében a LadyBugs szerezte meg a bajnoki címet, a fináléban az OVB Beach Girls DVSC csapatát győzte le 2:0-ra. A döntőn több olyan játékos is szerepelt, aki Veszprém megyei gyökerekkel rendelkezik.

A férfiak mezőnyében Gyene Norbert, John András, Priczel Bence, Vizes Patrik illetve Zakics Bence országos bajnoki címet ünnepelhetett a Hír-Sat BHC csapatával, Földesi Csaba illetve Valler Péter 3. helyezett lett a Beach Stars BHC csapatával, Fenyvesi Marcell pedig 4. lett a Hálószaggató Fervas BHC-val.

A nők mezőnyében 2. helyezett Hársfalvi Zsófia az OVB Beach Girls játékosa, Mórocz Réka a Glass Stúdió Nyúlon Túl csapatával 6. lett, Gaál Dorina illetve Jaksics Rebeka 8. helyet ért el a Szent István SE-vel. Báder Fanni és Grósz Kitti 10. helyezést ért el, míg Diószegi Kata a Mangó csapatával a 11. lett.

Ezen felül megyei szövetségünk két játékvezetője Marton Balázs és Tóbiás Richárd kapott felkérést az Országos döntő férfi fináléjának levezetésére.

Gratulálunk a résztvevőknek!

29 Shares