Köszöntő

Tisztelt Olvasó!

Kedves Sportbarátunk!

dr. Soós Kálmán
dr. Soós Kálmán

Ön a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség megújult honlapját olvassa. Ebből az alkalomból kérem, engedje meg, hogy Szövetségünk valamennyi tagja, aktivistája nevében szeretettel köszöntsük és egyben megköszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelt Bennünket. Szervezetünk több évtizedes hagyományokkal rendelkezik – gyökereink egészen az 1950-es évek végéig nyúlnak vissza. Az elmúlt évtizedek alatt sok változáson, átalakuláson mentünk keresztül, melyek során sikerek és kudarcok egyaránt végigkísérték szervezetünk életét. Megyei Szövetségünk napjainkra egy közfeladatokat ellátó, önkormányzati elven működő köztestületté formálódott. Feladataink ellátása során elsősorban kezdeményező, koordináló, szervező, közreműködő, érdekképviseleti és érdekérvényesítő tevékenységeket látunk el. Mindennapjainkat a „szolgálunk és szolgáltatunk” alaptézisek határozzák meg.

Célunk, hogy a Veszprém megyei kézilabdás hagyományokra és eredményekre büszkén támaszkodva és építkezve, sportágunk továbbra is mintaadó legyen megyénk/régiónk sportéletében egyaránt. Szakembereinkre és csapatainkra pedig mind emberi és mind eredményességi szempontok alapján is érdemes legyen odafigyelni és felnézni. Szövetségünk közép – és hosszútávú célkitűzésekkel rendelkezik, melyek elérése mint „motivációs tényező” valamennyiünk számára követendő irányvonal.

Sportágunk egyre ismertebb és népszerűbb! Új sportfejlesztési irányok is kialakultak és erősödtek meg (szivacskézilabda, strandkézilabda, seniorkézilabda), melyek beintegrálása megyénk szervezett kézilabda életében ugyancsak elsőrendű feladataink közé tartoznak. Kiemelt prioritásként kezeljük az iskolai és utánpótlás kézilabdasport, tömegbázisának, versenyeztetésének további szélesítését, a jövő reménységei fejlődésének elősegítését.

Honlapunkon azt a színes és pezsgő kézilabda-életet szeretnénk Önöknek bemutatni, melyek csapataink életében valamint versenyeink, rendezvényeink alkalmával jelentkeznek. Örömünkre szolgál, ha információinkkal, híreinkkel valamennyiük érdeklődését felkelthettük, s rendszeres olvasóink között köszönthetjük!

Sportbaráti Tisztelettel:

dr. Soós Kálmán
Elnök

Hírek

Legyél TE is játékvezető!

Nyitó előadás most vasárnap 9 órától a Wartha Vince utcai stadionban! A tanfolyamot sikeresen teljesítők akár már ebben a szezonban is mérkőzést vezethetnek! Jelentkezési határidő: szeptember 23. Részletek a Játékvezetői tanfolyam menüpontban!

Közlemény: Tari Tibor végső nyughelyére történő helyezése

A gyászoló családtól kapott felhatalmazás értelmében tájékoztatunk mindenkit – akik tisztelték és szerették -, hogy Tari Tibor munkatársunk, szeretve tisztelt barátunk végső búcsúztatására 2019. szeptember 23.-án, hétfőn 11 órakkor a református egyház szertartása keretében Balatonalmádiban a Pinkóczi temetőben kerül sor. Kérjük a szertartáson résztvevőket, hogy a család kérését tiszteletben tartva Tibor barátunk búcsúztatásán egy szál …

Gyászjelentés

Mély fájdalommal, és megrendüléssel értesítünk mindenkit – akik szerették és tisztelték -, hogy a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség munkatársa, “mindenese” (játékvezető, versenybíró, rendezvényszervező, sajtóreferens) TARI TIBOR Úr méltósággal viselt, hosszan tartó súlyos betegség után életének 55. évében 2019. szeptember 15.-én elhunyt. Hiánya és emléke mindannyiunkban örökre megmarad!