VI. HandBál összefoglaló

Immáron 3. alkalommal hívtuk életre a Betekints Wellness és Konferencia Hotelben szövetségünk évindító rendezvényét. Ahogy az elmúlt 2 évben úgy idén is azzal a nemes céllal, hogy a tombolabevétel teljes összegéből, hátrányban, illetve egy szülős családban nevelkedő gyermekek kézilabdás táboroztatását támogassuk! Az elmúlt két évben sikerrel zajlottak ezek a nyári táborok. Reméljük, hogy a 2020-as évben is ugyan olyan, ha nem nagyobb sikerrel tudjuk majd ezeket a táborokat lebonyolítani.

Estünk háziasszonya Bátyai Éva színművésznő, sorra köszöntötte meghívott vendégeinket. Estünk díszvendégeit; Deli Ritát, az Alba Fehérvár KC vezetőedzőjét, Fazekas Nándort a Balatonfüred KC kapusát, Sterbik Árpádot a Telekom Veszprém kapusát, Éles Józsefet a Veszprém K Kft. Ügyvezetőjét. A hivatalos köszöntés után Sótonyi Mónika képviselő asszony köszöntötte a vendégeket városunk nevében, majd dr. Marczinka Zoltán igazgató úr mondta el gondolatait és végül dr. Soós Kálmán elnök úr nyitotta meg a bált.

A 2019/2020-as megyei bajnokságunk őszi szezonjának legjobb női és férfi játékosát is köszöntöttük az est folyamán; Horváth Kittyt, a Resolute KC Alsóörs kézilabdázóját, és Kapcsándi Kristófot, a Bakonyerdő Pápa kézilabdázóját. Mindegyikük egy – egy emlékplakett és Molten labda büszke tulajdonosa lehetett, melyeket Fürjes Dénes, a Mikrohungária Sport KFT. értékesítési managere, és Antal Ákos a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetég Versenybizottságának tagja adtak át.

A 4 fogásos gálavacsora után Gájer Bálint szórakoztatott bennünket szving slágerekkel, közben pedig a Fantázia fotóstúdió munkatársai kapták lencsevégre vendégeinket, a képeket pedig még az est folyamán kézhez is kapták. A tombolasorsolás hozta ismét lázba a résztvevőket, hiszen a finom borok és étkek mellett, számos kézilabda ereklye, mez, labda, köztük az idei év VB labdája dedikálva és nem utolsó sorban az MTD fűnyíró is gazdára talált. A tombola sorsolás amellett, hogy bevételéből nemes célt támogatott, jó hangulatot alapozott meg a hajnal 1 órára beharangozott sztárvendégeinkhez. Ők nem voltak mások, mint a mulatós világ két vidám alakja, Matyi és a Hegedűs. A fellépők után pedig DJ Zsiráf szolgáltatta a talp alá valót hajnalig.

125 Shares