Jubiláló játékvezetők

A Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség jubiláló játékvezetőit díjazta.

A Telekom Veszprém-Csurgó NB I-es férfi kézilabda-mérkőzés szünetében elismerést kaptak azok a játékvezetők, akik az idén jubilálnak. A díjakat Nagy László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) alelnöke, valamint Öcsi Tamás, a VMKSZ irodavezetője adta át.

Huszonöt éve tevékenykedik a pályán Ács Zsolt, Báder Róbert, akik a VMKSZ Fegyelmi és Etikai Bizottságának tagjai, aktív játékvezetők, NB I-es versenybírók. Bóna Szabolcs, a VMKSZ Játékvezető Bizottságának vezetője, NB I-es sípmester, 2017-ben az év játékvezetője. Németh Csaba, a VMKSZ újonnan kinevezett elnöke, NB I-es versenybíró. Tóth Károly, az Emlékbizottság elnöke, NB I-es versenybíró.

Harminc éves jubileumi díjat kapott Horváth Péter és Marton Balázs: nemzetközi játékvezetők, 2018-ban az év játékvezető párosa, akik 2015-ben női Bajnokok Ligája finálét is vezettek.

Dobovai Zoltán már harmincöt éve dolgozik a sportágban, a VMKSZ Fegyelmi és Etikai Bizottságának vezetője, NB I-es versenybíró.

Tiba András pedig igazi rekorder, negyvenöt éves jubileumát ünnepelhette, ő jelenleg a VMKSZ játékvezető-küldője, aktív versenybíró.

Első ízben adták át a korábbi NB I-es játékvezető és versenybíró, a Veszprém megyei szövetség főtitkára és a Játékvezető Bizottság elnöke tiszteletére alapított Szabó József (Cubi) díjat. A VMKSZ ezzel az elismeréssel szeretné megőrizni Szabó József emlékét. A VMKSZ Emlékbizottsága dr. Soós Kálmánnak, a VMKSZ leköszönő és már tiszteletbeli elnökének ítélte oda a kitüntetést, a sportágért végzett több évtizedes kimagasló és áldozatos munkájáért. A díjat Szabó József fia, Szabó Zsolt adta át.

0 Shares