Kristályfürdő Utánpótlás Strandkézilabda Tornát rendezett a VMKSZ

2022. június 21-én első alkalommal rendezte meg a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség a Kristályfürdő Utánpótlás Strandkézilabda Tornát, melynek az Ajka Kristályfürdő adott otthont. Az eseményen négy korosztályos leány csapat küzdött az éremkért és a Kristályfürdő kupáért. A megye különböző pontjairól érkeztek a csapatok, a KK Ajka I. mellett, a Kilián DSE Pápa, a Tapolca VSE és a KK Ajka II. csapata méretetett meg.

A torna célja az volt, hogy játéklehetőséget biztosítson az utánpótlás csapatok számára, bemutassa a strandkézilabda sportág alapjait az érdeklődőknek. A remek hangulatú mérkőzések mellett új barátságokra is szert tehettek az ifjú sportolók.

A mindvégig jó hangulatban zajló mérkőzéseket követő eredményhirdetésen az ajkai leányok örülhettek a legjobban, jobb szett arányuknak köszönhetően megérdemelten vihették haza az arany érmeket és a győztesnek járó kupát. 

Reményeink szerint a hangulat magával ragadja hosszú időre a sportolókat és sok nagyszerű közös élményben lesz még részünk!A torna végeredménye: 
I. helyezett KK Ajka I. Edző: György Szaffi 
II. helyezett Tapolca VSE Edző: Antal Lászlóné
III. helyezett KK Ajka II. Edző: Klespitz Róbert
IV. helyezett Kilián DSE Pápa Edző: Koncz Benedek 

A torna legjobb kapusának az ajkai Horváth Zsófiát választották meg, a legjobb játékos címe a tapolcai Balog Sárához került.  A díjakat Öcsi Tamás, a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség irodavezetője adta át. 

Köszönjük a vendég egyesületeknek, hogy elfogadták meghívásunkat és részvételükkel emelték a torna színvonalát. 

0 Shares