VMKSZ Tábor 2019 – 3. nap

A mai napunk is mozgalmasan telt, tele élményekkel!

A reggelink elfogyasztása után ismét vendégek érkeztek hozzánk! A mai napon Dr. Soós Kálmán a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség Elnöke, valamint Németh Csaba, a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség Játékvezetői Bizottság Elnöke, a Telekom Veszprém Szakosztályvezetője köszöntötte a gyerekeket! Lelkesítő, a mozgásra, sportolásra buzdító szavak után Elnök Úr kézilabdás ereklyékkel teli ajándékcsomaggal zárta gondolatait! Mindketten kellemes órákat kívántak a mai napra és a hét hátralévő részére is!

Ezután bemutatkozott a mai nap délelőtti edzője, Marosán György, aki a Szombathelyi Kézilabda Klub Akadémia vezető edzője! Nemesvámoson pedig a csarnokban labda ügyességi feladatokkal, többféle csapatjátékkal, végül kézilabdával mozgatta meg a gyerekeket!

Következett az ebéd, és utána a játék a homokos pályán folytatódott. Ezúttal Öcsi Tamás NB 1-es játékvezető, a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség Irodavezetője tartotta a strandkézilabda edzést! A tegnapi nap folyamán kis csapatunkhoz 2 kisgyerek csatlakozott, csupán a játék kedvéért! Szüleik, rokonaik pedig a pálya széléről buzdították a csapatokat! Egyikük német kisfiú volt, aki a mai napon kézfogással, mosolyogva köszönte meg, hogy beugorhatott játszani. A másik kisfiú szülei pedig hálájukat nem máshogy fejezték ki, mint egy 30 perces játékidővel a strand bejáratával szemben lévő, vízen úszó légvárban! Ezúton is szeretnénk megköszönni az Aqua Fun Park jóvoltából ezt a nagylelkű felajánlást! A gyerekek egybehangzóan azt mondták, hogy bár a víz azért hűvös volt, ez az ugrálás, csúszkálás felejthetetlen élmény volt számukra!

A strandolás után következett a kihagyhatatlan lángos és palacsinta, majd a Fitt Büfé jóvoltából egy kis péksütemény a stadionban!

A mai napunk is méltón bizonyítja, hogy a sport, a kézilabda, híd az emberek között!

A táborról szóló sorozatunk korábbi cikkei:
Első nap
Második nap

35 Shares