Évzárót tartott a szövetség

Jó hangulatú évzárót tartott a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség, ahol a leköszönő elnököt, dr. Soós Kálmánt is elbúcsúztatták.

A VMKSZ hagyományos évadzáróján a résztvevők babgulyással, harcsapaprikással, körömpörkölttel, chilisbabbal és gofrival készültek. Persze nemcsak főzés, kóstolás és koccintás szerepelt a programban. Az évzárón ugyanis emlékérmet vehettek át a jubiláló sporttársak. Tiba András 45 éve dolgozik a Veszprém megyei kézilabdasportért, ő felel a játékvezető küldésért a szervezetben. Dobovai Zoltán elérte a játékvezetőkre vonatkozó felső korhatárt, 35 év után versenybíróként tevékenykedik tovább.

Horváth Péter 30 éve, Marton Balázs 30 éve, Ács Zsolt 25 éve, Báder Róbert 25 éve, Bóna Szabolcs 25 éve, Németh Csaba 25 éve, Tóth Károly 25 éve, Blaskó József 20 éves, Tóbiás Richárd 15 éve, Drahovszky Nikolett 5 éve, Gáspár Soma 5 éve, Papp Richárd 5 éve, Végh András 5 éve, Vörös Bence 5 éve segíti munkájával a szövetséget játékvezetőként, vagy versenybíróként.

A jubileumi emlékérmeket Tóth Károly, az emlékbizottság elnöke adta át.

Dr. Soós Kálmán 42 évig dolgozott a megyei szövetségben, nemzetközi játékvezetőként, versenybíróként is tevékenykedett és elnökként vezette a szervezetet. A rutinos szakember most elköszönt, de nem hagyja itt szeretett munkáját, tanácsadóként a továbbiakban is számítanak rá. A munkatársaitól olyan emlékplakettet kapott, amelyen a munkájának kezdeti dátumát jelölik, de a végét nem, ennek helyére egy végtelen jel került, azt szimbolizálva, hogy mindörökre a sportág elkötelezettje.

Július 1-től így új elnök vezeti a VMKSZ-t, Németh Csabát nevezték ki a tisztségre, aki több mint két évtizede aktivája az egyletnek. A Fegyelmi és Etikai Bizottság irányítását Dobovai Zoltán veszi át, míg a Játékvezetői Bizottság irányításáért Bóna Szabolcs felel.

Felhőtlen és jó hangulatú közös vacsorával, beszélgetéssel zárta le a VMKSZ a 2020/21-es idényt.

0 Shares