Irányt mutatni

Tombor Csaba, a Veszprémi KKFT NB I-es férfi kézilabdacsapat vezetőedzője is részt vett a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség ingyenes, jótékonysági táborában.

Csütörtökön is folytatódott az Egyedülálló Szülők Klubja Veszprém gyermekeinek megszervezett tábor, ahol a reggelit követően ezúttal Tombor Csaba korábbi válogatott játékos, most az NB I-es VKKFT csikócsapatának vezetőedzője tartott edzést.

– Amikor Németh Csaba, a VMKSZ elnöke felhívott, egy percet sem hezitáltam, nagy örömmel vállaltam el a feladatot – mesélte Tombor Csaba.

A vezetőedző tanítványaival máskor is szívesen segít, amikor csak tud, korábban például a Magyar Kupa négyes döntő szereplésért kapott prémiumot ajánlották fel egy árván maradt testvérpárnak.

– Nagyon szeretek gyerekekkel, fiatalokkal dolgozni. Úgy vélem, ilyenkor az elsődleges feladatunk, hogy kedvet szerezzünk a sporthoz, a kézilabdához. Ha tizenöt gyerekből végül  csak egy úgy dönt, hogy komolyan gondolja majd ezt a játékot, akkor sikerült megfelelő irányt mutatnunk – fogalmazott a szakember.

Tombor Csaba elmondta még, a szabadság számára gyakorlatilag véget ért. A csapatánál már megkezdődtek a felkészülést megelőző orvosi vizsgálatok és hétfőtől az alapozással indul a 2021/22-es évad.

– Az előző szezonban újoncként már letettünk valamit az asztalra (a hetedik helyen végzett a VKKFT a bajnokságban). Szereztünk némi tapasztalatot. Ezek alapján a játékosok is, és én is megfogalmaztam magunkkal szemben az elvárásokat. Bízom a fiatal alakulatunkban, bár most úgy érzem, sokkal nehezebb idény elé nézünk, mint tavaly. Nem vesznek minket majd félvállról a riválisok. Remélem, minél több táborozót viszontláthatunk majd a meccseinken – bizakodott.

A délelőtti foglalkozást követően a Fitt Büfében fogyasztották el ebédjüket a gyerekek, majd Alsóörsön strandkézilabdával és balatoni csobbanással zárult a nap.

0 Shares