Gyorsan érkezett a segítség

Alig egy nap alatt a kérésünk meghallgatásra talált, a jószívű és nagylelkű adományozóknak köszönhetően megkapta a Várpalotai Családok Átmeneti Otthona az új mosógépet és az új porszívót is.

A napokban tettük közzé felhívásunkat, miszerint a várpalotai intézménynek, ahol nehéz sorsú családok élnek, nagy szüksége lenne egy új mosógépre és porszívóra. A közösségi oldalunkon is megosztottuk az erről szóló írást és már másnap estére megoldódott a kérdés.

A Fejér-B.Á.L. Veszprém NB I-es férfi kézilabdacsapatának, valamint az Éles Kézisuli felajánlásának köszönhetően ma átadhattuk az otthonnak mindkét terméket.

Nagy Erika, a Várpalotai Családok Átmeneti Otthonának vezetője nagy örömmel vette át az ajándékokat. Megtudtuk, az eddigi két mosógépük szinte éjjel-nappal dolgozott, be volt osztva a családok között, ki mikor használhatja. A porszívót szintén nagyon sokat dolgoztatták, félő volt, hogy az állandó szolgálat miatt, hamar tönkremegy. Most megoldódott a probléma, megoszlik majd a teher a háztartási berendezések között.

Az ajándékokat Öcsi Tamás, a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség (VMKSZ) irodavezetője adta át, aki elmondta, ezúttal is bebizonyosodott, hogy az összefogásnak, a közösségnek milyen nagy ereje van. Hozzátette, mindig öröm adni, de a nehéz sorsú családokon segíteni különösen sokat jelent a szövetség számára.

0 Shares