Tari Tiborra emlékezünk

Hagyományteremtő szándékkal, első ízben szervezi meg a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség (VMKSZ) a megyei csapatok számára, elhunyt sporttársuk előtt tisztelegve a Tari Tibor emléktornát.

Tari Tibor

Február 5-én, szombaton reggel 9 órakor veszi kezdetét a torna a nemesvámosi sportcsarnokban, amelyen három női, illetve négy férfi együttes jelezte előzetesen részvételi szándékát.

A meccseket a Bajnok DSE és a TVSE kezdi meg, majd 10 órakor a TVSE és a pápai Kilián DSE méri össze erejét. A másik pápai gárda, a Bakonyerdő 11 órától az Ősi Andreotti csapatával találkozik, majd a Kilián DSE-Start SE Hajmáskér összecsapást nézhetjük meg.

Ezt követően a VMKSZ rövid megemlékezést tart, ahol az egykori játékvezető, Tari Tibor emléke előtt tisztelegnek a résztvevők.

A mérkőzések 13.15 órától folytatódnak, a Start SE Hajmáskér a TVSE-vel csap össze.

A bronzmérkőzést 14.15 órától, a finálét 15.15 órától bonyolítják le.

A csatározások után természetesen következik az eredményhirdetés, ahol számos különdíj is gazdára talál a Mikrohungária Sport Kft. jóvoltából.

Minden érdeklődőt, szurkolót szeretettel várnak a szervezők. A lelátókon, a hatályos jogszabályok szerint, az orrot és szájat eltakaró maszk használata kötelező.

A program:

 9:00  Bajnok DSE Nemesvámos-TVSE (férfi)
10:00 TVSE-Kilián DSE (női)
11:00 Bakonyerdő Pápa-Ősi Andreotti SE (férfi)
12:00 Kilián DSE-Start SE Hajmáskér (női)
13:00 Megemlékezés
13:15 Start SE Hajmáskér-TVSE (női)
14:15 Férfi bronzmeccs
15:15 Férfi döntő

0 Shares