Túl a tanulóéven

A második szezont kezdi meg a Start SE Hajmáskér női kézilabda-csapata a megyei bajnokságban.

Az előző évadban a Start SE Hajmáskér újoncként mutatkozott be a Veszprém-Zala megyei pontvadászatban. Mint azt Ignácz Krisztián vezetőedzőtől megtudtuk, korábban tanítványaival az Alsóörs SE-ben szerepeltek, azonban a tóparti egyesülettől elváltak útjaik. Tanítványaival együtt a Start SE-ben folytatták a pályafutásukat.

Az előző idény gyakorlatilag a tanulóévünk volt Hajmáskéren. A megyei bajnokság nívója, a csapatok száma is megfelelő volt, remek csatákat vívtunk. Meg kell jegyeznünk, hogy a klubváltás miatti hercehurcában sajnos kimaradt az alapozó időszak, de így sem futottunk rossz idényt. Végül rosszabb gólarányunk miatt szorultunk le a dobogóról és végeztünk a negyedik helyen – összegzett a tréner.

A szakvezető kiemelte, az idén viszont már nem maradt ki az erőgyűjtés időszaka nyáron, így mindenképpen szeretnének érmet szerezni. Ignácz Krisztián úgy fogalmazott, a mezőnyt ismerve, akár az aranyérem megszerzése sem kizárt, de persze ehhez mindennek a lehető legoptimálisabban kell alakulni végig a bajnokság során.

Megtudtuk továbbá, hogy a tavalyihoz képest a keret nem változott, ugyanazzal a gárdával veszik fel a versenyt, amellyel az előző szezonban is.

0 Shares