Számíthatunk-e bravúrra?

A Veszprém-Zala megyei kézilabda-bajnokság a harmadik fordulóval folytatódik. Nagy kérdés, hogy az eddig hibátlanul szereplő csapatok meg tudják-e őrizni makulátlan mérlegüket?

A férfiaknál a Simontornya, a Bajnok DSE Nemesvámos és az Egerszegi KK is százszázalékos mérleggel áll a mezőny élén.

A Simontornya a hazai pályán mindig veszélyes Ősi Andreottival találkozik, míg az Egerszegi KK a keszthelyi Georgikon DSE-t látja vendégül. A Bajnok DSE Pápára látogat. Az eddigi eredményeket látva nehéz csata vár mindhárom gárdára, ám jó eséllyel képesek lesznek megőrizni eddigi szép mérlegüket.

Izgalmas összecsapásnak ígérkezik a nyeretlenek mérkőzése, ahol a MUSE a Letenyével méri össze erejét. Ugyancsak kiegyenlített meccsre számítunk a Tapolca és a Várpalotai BSK U18-as csapatának találkozóján.

A hétvégi menetrend:

Október 9. szombat:
17.00
Pápa-Bajnok DSE
18.00 MUSE-Letenye

Október 10. vasárnap:
16.00
Ősi Andreotti-Simontornya
16.00 Egerszegi KK-Georgikon DSE
18.00 TVSE-Várpalotai BSK U18

A nőknél eddig az Egerszegi KK és a Körmend nem vesztett pontot. Előbbi az egy győzelmet és egy döntetlent felmutató Gónával méri össze erejét, míg utóbbi a PLSC-vel csap össze. A Góna szívósabb ellenfélnek ígérkezik, ám az Egerszeg eddigi teljesítményét látva, hazai pályán biztosra mehetünk a pontszerzésben. A Körmend vendégként egyszer már szerencsés volt: Hajmáskéren nyert egyetlen góllal. Vajon Fortuna tovább fogja a Vas megyei gárda kezét?

A két nyeretlen összecsapása, a Vasvár és a Pacsai SE mérkőzése azért fontos, mert a győztes máris a középmezőnyben találhatja magát.

Az egy pontos Zalaszentgrótnak a múlt héten szabadnapos Start SE ellen  biztosan meg kell küzdenie azért, hogy megszerezze első sikerét. A hajmáskériek nyilván hasonló célokat fogalmazhattak meg.

Egyenlő erők csatájának ígérkezik a TVSE és a Kilián DSE összecsapása, két kétpontos alakulat csap össze.

A hétvégi menetrend:

Október 8. péntek:
17.45 Vasvár-Pacsai SE

Október 9. szombat:
17.00 PLSC-Körmend
17.00 Zalaszentgrót-Start SE Hajmáskér

Október 10. vasárnap:
14.00 Egerszegi KK-Góna SZKKE Lenti
16.00
TVSE-Kilián DSE

0 Shares