Játékvezetőink a Spar Maratonon

Akkor kell futni, amikor jól esik –mondhatnánk viccesen, így akár ez is lehetett volna a mottója a hétvégén megrendezett 36. Spar Maratonnak, amelyet szinte végig csepergő, vagy szakadó esőben rendeztek meg és ahonnan a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség játékvezetői sem hiányozhattak.

A VMKSZ játékvezetői aktív közösségi életet élnek, amelynek szerves része a sport, a futás. Épp ezért örömmel vették, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) Játékvezetői Bizottsága (JAB) lehetőséget biztosított a sípmestereknek a részvételre a 36. Spar Maratonon.

A fővárosi eseményen 13 ezer indulót regisztráltak. A 42.195 kilométeres távot váltóban is teljesíteni lehetett, összesen 287 csapat jelentkezett – a JAB felhívására összesen 12 gárda vett részt az eseményen, míg a Veszprém megyei játékvezetők három kvartettet indítottak. A 48 játékvezetőből tehát 12 a VMKSZ színeit képviselve indult a Magyar Kézilabda Szövetség színeiben MKSZ HANDBALL REFEREE csapatnéven.

A Veszprém megyei játékvezetők derekasan helyt álltak, teljesítményükre büszkék lehetünk. A csapatok tagjai: Antal Ákos, Antalné Renner Irén, Báder Róbert, Végh András, Bóna Szabolcs, Földesi Csaba, Felhő Ferenc, Öcsi Tamás, Pap Ervin Márk, Marosi Zoltán, Uhrin Roland, Papp Richárd.

A célba érkezést követően abban mindannyian egyetértettek, hogy a futás akkor is jól esik, ha jól esik.

0 Shares