Újabb négyéves megállapodás

Az eddigi sikeres négyéves közös együttműködést követően ismét négy évre szóló megállapodást kötött a Molten és a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség (VMKSZ).

Fürjes Dénes (b) és Németh Csaba (j) aláírják az új szerződést a Betekints hotel konferenciaközpontjában

A Molten a csapatsportok elkötelezett híve, többek között kiváló minőségű labdáinak köszönhetően 2015 óta a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) kizárólagos partnere. A Veszprém Megyei Kézilabda Szövetséggel 2017-ben kötötte meg első együttműködési megállapodását. A kontraktus értelmében a női és férfi megyei bajnokságban a MOLTEN labdáival játsszák a mérkőzéseket, és a cég ingyenes termékekkel, kedvezményekkel segíti a VMKSZ törekvéseit.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Veszprém megyei szövetséggel partnerségre léptünk. Az országban egyedülállónak mondhatom, hogy a megyei bajnokságban világbajnoki labdákkal játszanak a csapatok, még az élvonalban sem jellemző mindenütt, hogy ilyen minőségű lasztikat használjanak – fogalmazott Fürjes Dénes, a Mikrohungária Sport Kft., a MOLTEN-t forgalmazó cég képviselője.

Hozzátette, szerinte ez egységessé teszi a pontvadászatot, egyfajta presztízst biztosít, jó a résztvevő gárdáknak és a játékvezetőknek is.

Fürjes Dénes megjegyezte még, a MOLTEN arra törekszik, hogy az iskolai kézilabdacsapatok igényeitől kezdve a legprofibb alakulatokat is ki tudják szolgálni. A vébé-labda pedig a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően pontosabb repülési pályát jár be, mint mondjuk egy edzésre használt darab.

A MOLTEN-t forgalmazó céggel kötött szerződés 2021. nyarán lejárt. A közös munka azonban sikeres volt, mindkét fél elégedettségét bizonyítja, hogy újabb négy évre meghosszabbították a megállapodást.

Németh Csaba, a VMKSZ elnöke kiemelte, egyik legfontosabb törekvésük, az amatőr sport támogatása. A Mikrohungária Sport Kft-nek köszönhetően minden csapatuknak három-három darab világbajnoki labdát tudtak adni. A versenykiírásba pedig belevették, hogy a bajnoki összecsapásokat kötelező ezekkel lebonyolítani.

A VMKSZ minden hónapban kihirdeti a hónap játékosát, akit az edzők szavazatai alapján választanak meg. A megállapodásnak köszönhetően a kiemelt kézilabdásoknak az elismerésen túl MOLTEN ajándékokkal is kedveskednek, például legutóbb olyan kompressziós zoknit kaptak, amelyet a magyar női kézilabda-válogatott tagjai is viselnek a mérkőzéseiken.

– Örömünkre szolgál, ha az amatőr sportban is profi lehetőségeket tudunk biztosítani. Ezen kívül minden támogatást, segítséget igyekszünk megadni a csapatainknak. Nemrégiben a balatonkenesei általános iskola fordult hozzánk, kifogytak a labdákból, mi örömmel siettünk a segítségükre – mondta Németh Csaba, hozzátéve, a jövőben is azon lesznek, hogy tovább fejlődjön a bajnokság nívója, a megyében bárki, aki kézilabdázni szeretne, az megtehesse.

0 Shares